Koli yük paket taşıma arabası günümüzde çok yaygın bir alanda kullanılarak insanların ihtiyaçları doğrultusunda büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Koli taşıma arabası sebze ve meyve hallerinde, kuru gıda hallerinde ve pazar yerlerinde aktif olarak kullanımı daha yaygındır. Ancak nalbur, hırdavat sektörüne hitap etmesinin yanında depo ve antrepo gibi yerlerde de kullanmak suretiyle sektör çalışanlarına faydaları saymakla bitmeyecek ölçüdedir. Koli taşıma arabaları yine kargo ve lojistik firmaları için de vazgeçilmez bir araçtır. Bir kişinin taşıyacağı yükün 20 katına kadar eşya taşınabilir.

Koli yük paket taşıma arabaları hava alanlarında, tren istasyonlarında, limanlarda, otogarlarda ve birçok ulaşım alanlarında kullanılmaktadır. Sevkiyat ve nakliyat sektörünün olmazsa olmazıdır. Ekmek ve un fabrikalarında, yem fabrikalarında kasaların ve çuvalların taşınabilmesi için çok büyük bir öneme sahiptir.

Koli yük paket taşıma arabalarının her geçen gün değişik sektörlerde ve tarım alanlarında kullanımı artmaktadır. Köylüler son yıllarda koli taşıma arabalarını fındık ve çay harmanlarında kullanmaktadırlar. Koli yük paket taşıma arabalarının sebze ve meyve tarlalarında gün geçtikçe kullanımı artmaktadır. Koli taşıma arabaları arıcıların da petek taşımak için tercih ettiği bir araçtır.

Koli taşıma arabalarının standart ölçülerde imalatı yapılabildiği gibi çeşitli boyutlarda ya da isteğe özel ölçülerde de imalatının yapılabilmesi ile her sektöre hitap eder.

Keskin Metal Sanayi olarak, 1996 dan beri sektörün lider ve öncü firması olmamızın verdiği güçle müşterilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz.