Merdiven iner-çıkar koli yük paket taşıma arabaları insanlara taşıma esnasında kolaylık sağlayan bir üründür. Merdiven iner-çıkar koli taşıma arabaları kullanımının önemi her geçen gün artarak devam etmektedir. Merdiven iner- çıkar koli taşıma arabalarını kullanırken eşyaların merdivenli bölgelerden taşınırken zarar görmeden taşınabilmesini sağlar. Bu bağlamda yükü taşıyana kolaylık sağladığı gibi eşyanında sarsılmadan ve zarar görmeden taşınabilmesi için oldukça işlevsel bir araçtır. Standart koli taşıma arabasına nazaran çok daha ağır yükün merdivenlerden inip çıkartılırken  taşınmasında büyük faydaları olmaktadır.

Merdiven iner-çıkar koli yük taşıma arabalarının hemen hemen her sektörde kullanımı artmıştır. Özellikle alışveriş merkezlerinde, depolarda ve lojistik üstlerde yoğun olarak kullanılmaktadır. Bunun yanında yine kalorifer kazanı tesisatçılarının merdivenlerden kazanları indirip çıkarmalarında büyük kolaylık sağlamaktadır. Bu anlamda merdiven iner-çıkar yük arabası sektörde çok tercih edilen bir üründür. Son dönemlerde çelik kasa taşıma, beyaz eşya taşıma gibi işlerde evden eve nakliyatçıları tarafından kullanılan bir araç haline gelmiştir.

Merdiven iner-çıkar koli arabası kargocuların ağır yükleri basamaklardan indirip çıkarmasında da büyük öneme sahiptir. Merdivenlerden inerken veya çıkarken eşyaları sarsmadığı için hassas askeri malzemeleri taşımak için de kullanılmaktadır.

Merdiven iner-çıkar arabalarının standart ölçülerde imalatı yapılabildiği gibi çeşitli boyutlarda ya da isteğe özel ölçülerde de imalatının yapılabilmesi ile her sektöre hitap eder.

Keskin Metal Sanayi olarak, 1996 dan beri sektörün lider ve öncü firması olmamızın verdiği güçle müşterilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz.